zondag 4 oktober 2015

Naar theater!

Op dinsdag 28 september zijn we naar een theatervoorstelling gaan kijken 
in CC Blikveld in Bonheiden. 

Het stuk heette "Hertehart".

 


HERTEHART

Een kitschy mini-operette voor kleuters

Mienherte
Mienherte
Hartezeer in mien herte
Aaah mien hertehart
Hertefrettenshart mien hert
Hartehartefrettensherte hartelijk hertelijk hart
Mienherte

Kapitein Hert woont op het prachtige kasteel 't Hertehart in Hertefretten, zijn bosrijk privéparadijs aan de rand van een meer. In dat kasteel zit ook stilletjes te smachten: Hart, een werkloze gouvernante, want de Kapitein is voorlopig kinderloos. Zo gulzig is ze naar zijn liefde. Zo gaarne zou ze met hem kleine, koddige herteharten maken......

Of dat lukt? Dat kom je te weten in deze zwierige, romantische mini-operette voor 4+. In HERTEHART krijgt het genre een verfrissende bolwassing. Zwaar aangezette emoties, groteske gestes, protserige kostuums en bordkartonnen decors: we kiezen voor de ongeremde potsierlijkheid die dit genre zo onweerstaanbaar maakt. Een lichtvoetig verhaal maar met een vermetele kwinkslag en dramatiek. Gesneden - én toch artistiek verantwoorde - koek voor het jonge volk.

Bo Spaenc en Benjamin Van Tourhout slaan na het succes van ScattiWhatti, de jazzy scat-voorstelling, opnieuw de handen in elkaar. Benjamin zet het genre naar de goesting van DE KOLONIE MT, zonder er een parodie van te maken. Met veel liefde én een knipoog maken ze er samen iets ongeziens van.
 

(bron: webite de kolonie mt)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten